Skulderklap2019-01-17T15:35:21+00:00

“Alle de ting der tidligere røg hen i bunken “det ordner vi senere“ bliver fulgt til dørs – Ikke så meget Bull shit få det ordnet. Fantastisk at møde en der altid kan få en tilbage på sporet når snakken bliver lidt flyvsk”.

Jacob Therkildsen, indehaver JKT Gulve Aps

“Efter sparring med Thomas er jeg flyvende igen – men ikke færdig med at søge højere og bredere: efter nye mål til mig som person men også til min virksomhed. Jeg søger at flytte grænser for mig selv, og blive den bedste KASPER jeg kan blive, og det er jeg sikker på, at jeg nok skal nå”.

Kasper Smith, direktør i Amero&lt

“I mit korte samarbejde med Thomas kan jeg allerede nu se, at vi har fået fat i noget, der skaber værdi i min virksomhed – omstrukturering af mine arbejdsopgaver har givet mig et bedre overblik på min hverdag, dette har frigivet tid til personale- og kundepleje, samt opsøgende salg, hvilken allerede nu har givet en indtjeningsfremgang på 10%. På det personlige plan kan jeg fornemme en lidt mindre hektisk dag, da jeg er begyndt at kunne danne mig et godt overblik og prioritere dagens opgaver på en anden måde. Jeg kan trygt anbefale Thomas til at give dig ro og overblik i hverdagen.”

Hans Peder Frikke, indehaver Dina Service

“Intet mindre end det sjoveste og mest fantastiske personale arrangement, da vi cyklede, hyggede, prustede og grinede os igennem 2 timer. Vil du give dit personale en fantastisk dag på Mountain bike…..tøv ikke, kan slet ikke få armene ned igen.”

Michael Karlsen, Danbolig

“Det er her er det mest fantastiske koncept. Mine varmeste anbefalinger går denne vej. Tak Thomas”

Rune Østerbol Aaby, Restaurant Skovmøllen

“Vores virksomhed har haft stor glæde af at deltage i Personale Touren, vi oplevede en anderledes og personlig form for teambuilding, og havde en klar fornemmelse af at alle medarbejdere, uanset fysisk formåen havde stor glæde af det!
Jeg kan give mine bedste anbefalinger til THomas og hele konceptet.”

Jakob Højland, Driftschef – Amero

“Jeg har haft æren at være indbudt til at være en del af A-kæden.
Det er et eksklusivt netværk af erhvervsfolk der nærmest fungerer som en familie udenfor familien. Det er networking når det er allerbedst, kvalitet fremfor kvantitet.Blanding af seriøst netværk og hygge omkring fælles interesser, både arbejdsmæssige og fritidsinteresser. Tommel op..”

Kenn Lyngby – Indehaver Factum 2

“A-kæden, er et godt boost til lederens daglige monotoni. De sunde ugentlige indslag, tilsat hyggelige sammenkomster og spændende mennesker giver en god grobund for at danne nye relationer. Hertil mestre Thomas flot netværkssammensætningens hårfine balancer. Jeg glæder mig til mere.”

Kenneth Wisler / Partner / KIWIK miljø- og erhvervsservice

“Væk fra morgenbrød og standarder. A-kæden er anderles og mødet på cyklen giver en mere personligt indblik i hvem folk er. Det har været med til at skabe et hurtigt og stærkt sammenhold mellem netværksdeltagere. Alt i alt et rigtig godt og anderledes netværk ift. det jeg kender fra andre netværks.”

Emil Kessel – Indehaver Aarhus Mæglerne